SALUT!

Te-ai simțit vreodată manipulat/ă?! Te-ai gândit că educația media ar putea fi o soluție împotriva știrilor false și că ar putea să te ajute să-ți dezvolți gândirea critică?! Atunci Media Quiz este pentru tine! Jocul care te va provoca să analizezi critic și să descoperi instrumente pe care să le folosești împotriva dezinformării!

Pentru Nivelul simplu

Indiferent dacă profesezi jurnalismul, ești student la facultate sau simplu consumator de media îți recomandăm să joci Media Quiz. Vei avea la dispoziție 25 de minute și dacă în acest termen vei reuși să parcurgi toate etapele jocului, vei intra în posesia unei diplome Media Quiz. Baftă!

Pentru Nivelul mediu

Indiferent dacă profesezi jurnalismul, ești student la facultate sau simplu consumator de media îți recomandăm să joci Media Quiz. Vei avea la dispoziție 40 de minute și dacă în acest termen vei reuși să parcurgi toate etapele jocului, vei intra în posesia unei diplome Media Quiz. Baftă!

Pentru Nivelul avansat

Indiferent dacă profesezi jurnalismul, ești student la facultate sau simplu consumator de media îți recomandăm să joci Media Quiz. Vei avea la dispoziție o oră și dacă în acest termen vei reuși să parcurgi toate etapele jocului, vei intra în posesia unei diplome Media Quiz. Baftă!

Jocul Media Quiz nu este unul comercial și nu este finanțat de vreun partid politic, organizație privată, persoane terțe, etc.

 

Media Quiz a fost creat de echipa Asociației Obștești „Centrul Media pentru Tineri”,una dintre echipele câștigătoare a Hackathon-ului media, ediția 2018, eveniment desfășurat de Centrul pentru Jurnalism Independent.

„Media Quiz a fost lansat cu suportul unui grant oferit în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent, cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui produs ține de responsabilitatea AO ”Centrul Media pentru Tineri” și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.”