Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
Persoane din întreaga lume îmbracă blugi în semn de solidaritate cu victimele violurilor
La 26 aprilie, în mai multe țări din lume este marcat „Denim day”. În această zi oamenii sunt încurajați să poarte blugi ca și formă vizibilă de susținere a victimelor violuluiui și manifestare împotriva stereotipurilor care promovează cultura violului.
Păpuși din pânză, haine și muzică - studenții ne invită la „Din inimă ULIM”
Vineri, 28 aprilie, de la ora 11:00 în Holul ULIM (Vlaicu Pîrcălab, 52) se va desfășura Acțiunea de caritate „Din inima ULIM”. Evenimentul este organizat pentru toți cei care doresc să participe la un act de caritate și să promoveze implicarea studenților în rezolvarea problemelor sociale.
Dansatori din toată lumea se întâlnesc în Turcia la Festivalul de Dans din Bodrum
În perioada 23-29 mai, în portul Halicarnas aflat pe coasta Mării Egee va avea loc a 18-a ediție a Festivalului Internațional de Dans din Bodrum (FIDB), cu zeci de dansatori, artiști, jurnaliști și voluntari din întreaga lume. Festivalul Internațional de Dans din Bodrum este primul festival pregătit și organizat de 15 țări...
A fost lansată campania națională „Eu vreau și pot” prin care va fi promovată angajarea tinerilor cu nevoi speciale
Joi, 30 martie 2017, la ora 10.00 a fost lansată, printr-o conferință de presă, campania națională de promovare a angajării tinerilor cu nevoi speciale „Eu vreau și pot”. Campania are scopul de a informa angajatorii și implicit, familiile tinerilor cu nevoi speciale și societatea despre capacitățile și posibilitățile tinerilor de a...
„Muzica pentru mine este o încărcare a bateriilor”, Pavel Pașcan
El este tânărul chitarist care a cucerit scena națională și a evoluat pe cea internațională. Se dedică totalmente muzicii atunci când evoluează. Pavel Pașcan este cel care a învățat să mânuiască bine chitara la doar 15 ani și povestește cu entuziasm despre experiența sa în lumea muzicii.
Cartea de Aur - cartea personalităților marcante din Republica Moldova
O colecție de peste 1800 de biografii ale oamenilor celebri născuți la noi sau care au rădăcini basarabene și s-au realizat pe plan internațional sunt incluse în „Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova”. Denis Roșca, autorul lucrării, consideră că oamenii din această țară au un fond genetic bogat și pot realiza...
„Mă simt legat de orice fotografie și de orice loc pe care îl vizitez ”, Viorel Belinschii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Angajăm coordonator pentru emisiunea „Abraziv”
Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.
CONCURSUL NAȚIONAL „UNITATE PRIN DIVERSITATE"
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament de participare. Organizatorii incurajează...
„Cui nu-i place să vadă oamenii fericiți?”, tânărul Cristian Șavga ne-a vorbit despre afaceri și despre proiectul Happiness
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Au abilități de comunicare și transmit mesaje colegilor din Dubăsari
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au demonstrat aptitudinile de comunicare în public.
Video// Terapia cu „prietenii blănoși” – o noutate pentru Republica Moldova
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO „SOS Autism”.
1 2 3   Ultima
Facebook
OK.RU

SUS