Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
„Mă simt legat de orice fotografie și de orice loc pe care îl vizitez ”, Viorel Belinschii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Angajăm coordonator pentru emisiunea „Abraziv”
Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.
CONCURSUL NAȚIONAL „UNITATE PRIN DIVERSITATE"
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament de participare. Organizatorii incurajează...
„Cui nu-i place să vadă oamenii fericiți?”, tânărul Cristian Șavga ne-a vorbit despre afaceri și despre proiectul Happiness
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Au abilități de comunicare și transmit mesaje colegilor din Dubăsari
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au demonstrat aptitudinile de comunicare în public.
Video// Terapia cu „prietenii blănoși” – o noutate pentru Republica Moldova
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO „SOS Autism”.
Video// UMBRA - mediumetrajul tânărului Liviu Rotaru a ieșit la lumină
Acum câteva săptămâni se ferea să dea prea multe informații despre film și alimenta curiozitatea publicului cum știa mai bine. Mediumetrajul a fost lansat, iar Liviu Rotaru, tânărul regizor de 17 ani, revine cu impresii și cu „Umbra” în variantă on-line. 
„Ascultă-mă! Am şi eu ceva de spus” – au zis tinerii din toată țara
În premieră, Keystone Moldova a organizat o reuniune a membrilor grupurilor de autoreprezentanți, persoane cu nevoi speciale, de pe întreg teritoriul țării, cu scopul de a face cunoscute activitățile și succesele tinerilor autoreprezentanți, realizate în comunitățile din care provin.
De la copii pentru alți copii – cadouri deosebite de Crăciun
Doriți să oferiți un cadou deosebit de Crăciun? Puteți cumpăra o cutie din lemn ornamentată, o felicitare hand made sau un tablou, toate confecționate de un grup de copii care vor să-și vândă lucrările și să ajute alți copii. Banii adunați de micii artiști vor fi oferiți unor copii cu nevoi speciale care au nevoie de proteze și...
Video// Incluziunea școlară - unii vorbesc desprea ea, alții o îndeplinesc cu succes
Experiența lui Daniel, un copil dintr-un sat din raionul Criuleni, este o poveste de succes despre care vorbesc părinții lui, profesorii și echipa organizației FCPS, aceștia dorind să motiveze alți oameni și să influențeze procesul de integrare școlară a copiilor cu nevoi speciale.
Video// Terapia prin olărit - mai mult decât o ocupație pentru copiii cu autism
Brăduți, animăluțe, case, clopoței - toate sunt confecționate din argilă de către copiii cu autism care merg la centrul „SOS Autism” din Chișinău. Susținuți de către educatorii, copiii modelează argila, își dezvoltă motricitatea fină a mâinilor și învață să-și concentreze atenția asupra unei singure activități.
TalkForum// „Eram fericit când am pus mâna pe banii făcuți din munca mea”, Denis Luchița
„Am fost la grădniță, am fost la școală. Profesorii și colegii nu mă ignorau. Eram peste tot cu dânșii alături. De când merg la serviciu am un salariu. Eram fericit când am pus mâna, prima dată, pe banii făcuți din munca mea.  În oraș nu e accesibil. La blocul meu nu e rampă, doar două șine. M-am dus...
1 2 3   Ultima
Facebook
OK.RU

SUS