Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
24 octombrie 2016
177
Tânăr Voluntar
Ziua Voluntariatului la Hâncești marcată prin îmbrățișări, chec cu mere și cuvinte de motivare

Au îmbrățișat pe stradă oamenii din oraș și le-au oferit mesaje motivaționale. Prin această activitate, copii și tineri din Hâncești au promovat diversitatea și au marcat Săptămâna Națională a Voluntariatului 2016, „Hai în gaşca voluntarilor!”.

Organizatorii activității au mai avut scopul de a informa cetățenii cu privire la drepturile persoanelor cu nevoi speciale. Astfel, grupul de tineri a desfășurat activitatea „Îmbrățișarea ta contează”.  

Ziua dedicată voluntariatului a continuat la Centrul Pasărea Albastră, din Hâncești. Evenimentul „Dăruiește clipa! Dăruiește suflet! Dăruiește zâmbet!” a fost organizat pentru copiii cu nevoi speciale.

Prin dans, muzică și jocuri cei mai mici spectatori au fost făcuți să zâmbească. Clovnul Chupi a fost surpriza zilei. El, împreună cu alți tineri, au gătit o prăjitură cu mere pentru toți copiii prezenți la eveniment.

Activitățile de la Hâncești au fost desfășurate în urma unei colaborări dintre AO. Always Together și grupul de autoreprezentanți Hîncești, alături de specialiști de la Centrul Pasarea Albastra, în parteneriat cu  liceeni de la  LT „Mihai Eminescu”, cu susținerea Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

 

 Autor: Iuliana Tabacari, orașul Hâncești. 

Tânăr Voluntar
Tânăr Voluntar
Comentarii
Mâncare, cărți, rechizite, haine, produse de igienă - sunt doar câteva dintre lucrurile de care are nevoie un student. Costurile urcă la mii de lei, iar dacă mai punem și ieșirile cu prietenii, un salariu mediu pe economie ar fi tocmai potrivit pentru o viață de student fără grija...
Pentru ca elevii să aibă șanse mai mari de a obține performanțe la studii profesorii de la  liceul „Evrika” din Râbnița asigură gratuit, după ore, şedinţe de meditații la disciplinele: Matematică, Biologie, Fizică, Chimie, Română, Informatică. Tinerii din...
Un peisaj mioritic a fost ilustrat pe un perete din holul liceului cu predare în limba română „Mihai Eminescu” din satul Corjova, Dubăsari. Elevii pasionați de pictură și culori au lucrat două săptămâni în realizarea acestui graffiti.
În cadrul training-ului de educație mediatică desfășurat de Centrul Media, tinerii de la liceul „Evrika” din Râbnița au ajuns la concluzia că o platformă web a liceului le va oferi mult mai multe posibilități de afirmare, decât formatul tipărit în care este.
În pauză la microfonul radio! Așa își vor petrece cele 15 minute din pauza mare elevii de la liceul „Lucian Blaga” din Tiraspol, difuzând emisiuni specifice la postul de radio pe care îl au de mai mulți ani în școală, dar pe care îl foloseu doar...
E ste un tânăr ambițios care la cei 21 de ani se poate mîndri cu 14 mărci comerciale din domeniul construcției, cunoscute pe piața națională, cu 2 echipe ce prestează servicii foto-video și alte proiecte importante care sunt pe cale să apară. Acesta este Cristian Șavga, care a...
Facebook
OK.RU

SUS