Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
16 ianuarie 2017
1025
Vocea Tinerilor
Vino în echipa tinerilor jurnaliști de la ABRAZIV

Emisiunea pentru tineri „Abraziv”, difuzată la postul public de televiziune Moldova 1 își recrutează membri. Dacă înveți la liceu sau la universitate, ești interesat/ă de jurnalism și de realizarea reportajelor tv, completează formularul și vino în echipă. 

 

Ce vei câștiga!? - Multă experiență de pe teren, câțiva prieteni, mai multe momente tensionante (nu scapă nimeni de ele) și abilitatea de a lucra în echipa unei emisiuni tv. 

Emisiunea „Abraziv” a fost lansată în urmă cu 10 ani, printr-un parteneriat dintre Centrul Media pentru Tineri și postul public de televiziune Moldova 1, susținut de UNICEF Moldova. În acest timp mai mulți jurnaliști au învățat, au experimentat și au evoluat profesional datorită experienței obținute la „Abraziv”. 

„Când eram copil, bunica mereu mă întreba ce aș vrea să devin când voi fi mare. Mereu îi răspundeam că vreau să devin Mircea Snegur, președintele de atunci. Bunica le-a spus vecinilor din sat, așa că atunci când plecam la țară toți râdeau - „aceasta e viitoarea presedinta”. Când am ajuns la ABRAZIV, Mircea Surdu m-a chemat la o filmare să iau câteva interviuri. Unul dintre ele a fost cu Mircea Snegur. A fost amuzant si frumos. ABRAZIV este emisiunea unde poți filma ce vrei tu, nu ce vor alții. Aceasta a fost foarte motivant pentru mine", Veronica Pisarenco, jurnalistă Prime TV. 

Tinerii reporteri și Eugeniu Popovici - producător ABRAZIV, 2015

„ABRAZIV a fost un "teren de joacă". Am venit aici când eram student. Am avut posibilitatea să testez tot ceea ce învățam la universitate, să experimentez, să greșesc, să încerc tot ce mi-am dorit. Acest lucru m-a ajutat ulterior. La ABRAZIV am simțit că nu am bariere în imaginație. Am încălcat reguli ale imaginii intenționat și de fiecare dată îmi doream să creez ceva original. La ABRAZIV am învățat să lucrez într-o echipă. Unii dintre acei colegi mi-au devenit prieteni", Eugeniu Popovici, producator TV Moldova 1. 

Completează formularul până la 29 ianuarie și vino să cunoști ABRAZIV.

Atenție! Selectarea se va face după ce toți tinerii participanți vor fi invitați la interviu. 

Proiectul TV a fost relansat în vara anului 2015. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare sâmbăta la ora 13.15, la TV Moldova 1, dar și AICI

 

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Asociația Obștească „Centrul Media pentru Tineri” solicită  ofertă pentru prestare de servicii IT din partea  companiilor sau a persoanelor fizice.  
Centrul Media pentru Tineri te invită să-ți petreci vacanța frumos și util. Îți place să publici fotografii din excursiile tale, dar nu știi dacă respecți vreo regulă? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate ai vrea să știi cum se realizează...
Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu ediția „Orientează-te profesional”, menită să ajute participantele în alegerea viitoarei cariere. În cadrul Ladies School ediția „Orientează-te profesional” ,...
Faci fotografii și te întrebi dacă sunt bune? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate te-ai gândit să-ți faci un vlog și ai nevoie de mai mult curaj? La Centrul Media pentru Tineri noi te ajutăm cu toate astea și chiar mai mult. Gratuit.
Tinerii nu se implică în politică, nu sunt activi în societate, nu au suficiente abilități de interpretare critică a faptelor și sunt interesați de rezolvarea problemelor economice - câteva dintre rezultatele studiului „Implicarea tinerilor pentru o schimbare socială...
AO „Centrul Media pentru Tineri”,  solicită oferte de prețuri pentru organizarea taberei  de vară „Media Camp 2017”, destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani,  în perioada 27 iunie – 1 iulie 2017.
Facebook
OK.RU

SUS