Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
09 ianuarie 2017
308
Video// UMBRA - mediumetrajul tânărului Liviu Rotaru a ieșit la lumină

Acum câteva săptămâni se ferea să dea prea multe informații despre film și alimenta curiozitatea publicului cum știa mai bine. Mediumetrajul a fost lansat, iar Liviu Rotaru, tânărul regizor de 17 ani, revine cu impresii și cu „Umbra” în variantă on-line. 

„Au fost frumoase momentele în care colindătorii de la Mereni au oferit o atmosfera magică de Crăciun. Pentru că a fost o lansare de film cu scopuri caritabile, m-am bucurat că și copiii au vândut articole în valoare de peste 5 000 de lei, iar locurile din sală au fost ocupate, mai mult decât jumătate”, a menționat Liviu Rotaru.

Citiți aici un interviu cu tânărul regizor: „UMBRA ne sugerează că în apropiere este lumină”

Mediumetrajul prezentat pentru cei care nu au ajuns la premieră: 

 

Comentarii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament...
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au...
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO...
Facebook
OK.RU

SUS