Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
09 decembrie 2016
87
Video// Incluziunea școlară - unii vorbesc desprea ea, alții o îndeplinesc cu succes

Experiența lui Daniel, un copil dintr-un sat din raionul Criuleni, este o poveste de succes despre care vorbesc părinții lui, profesorii și echipa organizației FCPS, aceștia dorind să motiveze alți oameni și să influențeze procesul de integrare școlară a copiilor cu nevoi speciale.

Incluziunea școlară este un proces de includere în gimnazii și în licee a copiilor cu cerințe educaționale speciale. Școala este un mediul potrivit pentru dezvoltarea tuturor copiilor, aceștia având posibilitatea să comunice, să învețe și să obțină abilități de a se descurca în activitățile extrașcolare.

Reportajul a fost difuzat la TV Moldova 1, în cadrul emisiunii pentru tineri „ABRAZIV”. 

Comentarii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament...
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au...
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO...
Facebook
OK.RU

SUS