Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
09 decembrie 2016
198
UNICEF – 70 de ani alături de copii și tineri

În 2003 Centrul Media pentru Tineri își începea activitatea fiind susținut, în primul lui proiect, de către UNICEF Moldova. Au urmat sute de activități și zeci de parteneri care au încurajat dreptul la exprimare al copiilor și al tinerilor. UNICEF a susținut în fiecare an proiectele CMT, susținând tinerii animatori de radio, tinerii jurnaliști și tinerii bloggeri.

Cu susținerea UNICEF Moldova am fost în satele țării și am fotografiat, împreună cu tineri și copii, realitățile comunităților. Am invitat copiii la evenimente speciale, le-am vorbit despre drepturile fundamentale, am scris materiale pentru bloguri, i-am instruit în ateliere de creare a filmelor și am discutat despre siguranța on-line.

La 70 de ani de la fondare, AO Centrul Media pentru Tineri felicită reprezentanții și echipele UNICEF, exprimându-și recunoștința pentru susținerea oferită pe parcursul anilor.

 

Atelier VIDEO

 

Ziua Copilului, 2016

Unele dintre activități într-o galerie foto:

Atelier Video „Voice of Youth” 

 

Montarea reportajelor, voluntarii emisiunii ABRAZIV

Excursie a tinerilor bloggeri, 2014

 

„Tricoul healthy”, campanie

 

Materiale pentru tineri și pentru jurnaliști

 

Ziua Europei, 2014

 

Întâlnirea cu bloggerul Ilie Bivol

 

„Sănătatea tinerilor contează”, atelier, Nisporeni

 

Întâlnirea copiilor cu fotbalistul Ruud Gullit

 

 Tinerii bloggeri la sediul UNICEF Moldova

 

Ziua Copilului, 2014

 

Atelier Video, Hâncești, 2015

 

Copiii de la Media Lab au sărbătorit Ziua Copiilor la Radio

 

„Mama mea e SuperMamă”, activitate de 8 martie

 

Mai multe imagini realizate de copii, tineri și echipa AO „Centrul Media pentru Tineri” vedeți AICI.

Comentarii
De Dragobete - ziua îndrăgostiților la români, iubirea a plutit pe holul Facultăţii Jurnalism și Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USM. Stundenții au sărbătorit ziua dragostei organizând evenimentul „De Dragobete, iubim studențește”. 
Un Grup de Reflecție format din 49 de copii din 21 de regiuni ale țării au elaborat un raport în care reflectă viziunea copiilor despre modul în care sunt respectate prevederile Convenției privind Drepturile Copilului în Republica Moldova.
Pentru prima dată în Republica Moldova, Academia  Națională de Șah a organizat  o competiție la care au participat copii și adulți cu nevoi speciale. Prin acest eveniment, organizatorii și-au propus  să promoveze șahul și să ofere șanse egale de participare  pentru...
13 zile de filmări, 25 de minute de mediu-metraj, peste 50 de oameni implicați, un an de pregătiri și multe emoții – despre filmul „Umbra” mi-a vorbit  Liviu Rotaru, tânăr regizor, actor, elev, om activ.
Sâmbătă seară tinerii din toată țara au participant la Gala Premiilor Media pentru Tineri 2016. Eveniment de totalizare pentru concursul tinerilor pasionați de video și de fotografie. Premierea a avut loc la Meteora unde tinerii au putut să-și admire lucrările într-o expoziție de...
La Chișinău a fost organizată „Gala RemarcAbilitatea 2016”, un eveniment la care au fost premiați angajatorii ce au oferit locuri de muncă persoanelor cu nevoi speciale, promovând astfel incluziunea socială și respectarea dreptului la muncă.
Facebook
OK.RU

SUS