Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
08 mai 2017
437
Vocea Tinerilor
Training pentru jurnaliști: „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass media”

AO Centrul Media pentru Tineri și Eastern Europe Studies Centre (EESC) organizează „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass-media”, training pentru specialiștii din domeniu (actuali și viitori jurnaliști) care sunt interesați de specificul jurnalismului în Europa de Est și utilizarea  elementelor de investigație în scrierea materialelor de presă.

 

În cadrul trainingului susținut de către formatori din Lituania, tinerii jurnaliști vor discuta despre standartele jurnalismului de calitate și respectarea normelor etice, depistarea datelor care dezinformează, reportajul de investigație, competențele jurnalistului în fața manipulării și a situațiilor de conflict.

După training, participanții vor fi susținuți să creeze propriile materiale de presă, cu elemente de investigație, pe care le vor înscrie la concurs. Cele mai bune materiale vor fi premiate cu sume de bani.

Grupul țintă: tineri jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, din orice regiune a țării.

Durata trainingului: 2 zile, 9 – 10 iunie, 2017 (cu sosire seara, 8 iunie).

Localitatea: Vadul lui Vodă.

Dacă sunteți interesat/interesată vă rugăm să completați formularul și să ne expediați CV-ul pe adresa youth.media.moldova@gmail.com.

Data limită de înscriere - 5 iunie, 2017. 

Cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi asigurate de către organizatori.

Pentru alte întrebări: 067 664 465.

Trainingul „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass-media” este organizat de AO Centrul Media pentru Tineri, Moldova (CMT) și Eastern Europe Studies Centre (EESC), cu suportul financiar al Programului de Cooperare pentru Dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Lituaniei.

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Este activ pe rețelele de socializare, face sport, studiază și încearcă să modifice infrastructura orașului în care trăiește. Nicu este student la Colegiul de Construcții din Hîncești, are un loc de muncă la organizația „Pasărea Albastră”, iar recent a intrat...
Este studentă în anul I la USM, facultatea Relații Internaționale Științe Politice și Administrative, președintă pentru Sectorul Botanica la Serviciu Pentru Pace, și voluntară activă. Felicia Baraghin - tânăra care motivează prin ambiţie, caracter şi perseverenţă.
În această vara Centrul Media pentru Tineri organizează cea de-a doua ediție Media Camp - tabara de vară în care tinerii învață ce este educația mediatică, care este influența rețelelor de socializare, ce impact pot avea imaginile foto și video. 
Cu ocazia aniversării a 20-ea de la constituire, Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs național de texte (eseuri, poezii), imagini (fotografii, desene, caricaturi) și filme (filme video, animaţii) cu tema: „Importanța presei independente pentru dezvoltarea democratică a...
Cunoaștem bine că fața este cartea noastră de vizită și odata cu sosirea verii dorim să arătăm minunat. Totuși, anume vara fața noastră este supusă multor riscuri pentru că e perioada în care vrem să stăm la soare, să ne distrăm până târziu, să mâncăm tot ce am poftit...
La prima vedere ai putea spune că este o copilă inocentă și fină, însă în spatele ei se ascund numeroase obstacole, fizice și psihice, pe care le depășește. Doinița Țîmbalaru este studentă la Facultatea Securitate civilă și ordine publică (SCOP) la Academia “Ștefan cel...
Facebook
OK.RU

SUS