Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
08 mai 2017
398
Vocea Tinerilor
Training pentru jurnaliști: „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass media”

AO Centrul Media pentru Tineri și Eastern Europe Studies Centre (EESC) organizează „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass-media”, training pentru specialiștii din domeniu (actuali și viitori jurnaliști) care sunt interesați de specificul jurnalismului în Europa de Est și utilizarea  elementelor de investigație în scrierea materialelor de presă.

 

În cadrul trainingului susținut de către formatori din Lituania, tinerii jurnaliști vor discuta despre standartele jurnalismului de calitate și respectarea normelor etice, depistarea datelor care dezinformează, reportajul de investigație, competențele jurnalistului în fața manipulării și a situațiilor de conflict.

După training, participanții vor fi susținuți să creeze propriile materiale de presă, cu elemente de investigație, pe care le vor înscrie la concurs. Cele mai bune materiale vor fi premiate cu sume de bani.

Grupul țintă: tineri jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, din orice regiune a țării.

Durata trainingului: 2 zile, 9 – 10 iunie, 2017 (cu sosire seara, 8 iunie).

Localitatea: Vadul lui Vodă.

Dacă sunteți interesat/interesată vă rugăm să completați formularul și să ne expediați CV-ul pe adresa youth.media.moldova@gmail.com.

Data limită de înscriere - 5 iunie, 2017. 

Cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi asigurate de către organizatori.

Pentru alte întrebări: 067 664 465.

Trainingul „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass-media” este organizat de AO Centrul Media pentru Tineri, Moldova (CMT) și Eastern Europe Studies Centre (EESC), cu suportul financiar al Programului de Cooperare pentru Dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Lituaniei.

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Alexandra Țepordei este o tânără moldoveancă stabilită în Anglia. Pentru că s-a săturat să vadă același decor la mai multe petreceri, Alexandra a decis să-și organizeze singură unul dintre cele mai importante evenimente – nunta. Nu are studii domeniu,  dar atunci...
Festivalul Internațional de Dans din Bodrum (Turcia) se va desfășura pentru a 18-a oară în perioada 23-28 mai. În cadrul acestei ediții, la festival vor participa 27 de voluntari din 12 țări, inclusiv 2 voluntari din Republica Moldova.
Lemnari, bijutieri și olari și-au expus lucrările la Festivalul Tânărului Meșteșugar care s-a desfășurat pe strada pietonală din capitală. Tinerii s-au lăudat cu lucrările pe care le-au realizat manual și au propus obiecte spre vânzare.
AO Centrul Media pentru Tineri și Eastern Europe Studies Centre (EESC) organizează „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass-media”, training pentru specialiștii din domeniu (actuali și viitori jurnaliști) care sunt interesați de specificul jurnalismului...
La 26 aprilie, în mai multe țări din lume este marcat „Denim day”. În această zi oamenii sunt încurajați să poarte blugi ca și formă vizibilă de susținere a victimelor violuluiui și manifestare împotriva stereotipurilor care promovează cultura violului.
Vineri, 28 aprilie, de la ora 11:00 în Holul ULIM (Vlaicu Pîrcălab, 52) se va desfășura Acțiunea de caritate „Din inima ULIM”. Evenimentul este organizat pentru toți cei care doresc să participe la un act de caritate și să promoveze implicarea studenților în...
Facebook
OK.RU

SUS