Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
24 noiembrie 2016
285
TalkForum// „Vrem ca orașul Hâncești să devină cât mai accesibil pentru toți”, Nicolae Mironov

„Nu am utilizat scaunul rulant din copilărie. Eram foarte energic și la 13 ani am căzut dintr-un copac. După ce am stat la spital și am început să mă simt mai bine, o perioadă n-am mai mers la școală. Eram trist, retras, nu voiam să mă vadă nimeni. Cu ajutorul familiei am încercat să depășesc toate aceste bariere. Întâi mergeam în oraș câte puțin, până când mi-a intrat în sânge dorința de a ieși.

Am absolvit gimnaziul, apoi am decis să merg la colegiu, să am o profesie. Într-o zi am făcut cunoștință cu Iuliana Tabacari, o prietenă care lucrează la „Pasărea Albastră”. Acolo mi-a plăcut cum m-au privit copiii și am hotărât să fac voluntariat, să le acord atenție lor. 

Acum sunt un tânăr activ din Hâncești, fac parte dintr-un grup de autoreprezentanți și împreună încercăm să schimbăm societatea, să facem orașul Hâncești mai accesibil. Într-o zi mă plimbam prin oraș și am observat că o bordură se construiește greșit. I-am scris primarului pe o rețea de socializare, el mi-a răspuns scurt, dar porțiunea a fost reconstruită și a devenit accesibilă”, a spus Nicolae Mironov, la Talk Forum Autoreprezentare, ediția a doua. 

 

Talk Forum Autoreprezentare - eveniment organizat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea IM Swedish Development Partner.

Comentarii
Este activ pe rețelele de socializare, face sport, studiază și încearcă să modifice infrastructura orașului în care trăiește. Nicu este student la Colegiul de Construcții din Hîncești, are un loc de muncă la organizația „Pasărea Albastră”, iar recent a intrat...
Este studentă în anul I la USM, facultatea Relații Internaționale Științe Politice și Administrative, președintă pentru Sectorul Botanica la Serviciu Pentru Pace, și voluntară activă. Felicia Baraghin - tânăra care motivează prin ambiţie, caracter şi perseverenţă.
În această vara Centrul Media pentru Tineri organizează cea de-a doua ediție Media Camp - tabara de vară în care tinerii învață ce este educația mediatică, care este influența rețelelor de socializare, ce impact pot avea imaginile foto și video. 
Cu ocazia aniversării a 20-ea de la constituire, Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs național de texte (eseuri, poezii), imagini (fotografii, desene, caricaturi) și filme (filme video, animaţii) cu tema: „Importanța presei independente pentru dezvoltarea democratică a...
Cunoaștem bine că fața este cartea noastră de vizită și odata cu sosirea verii dorim să arătăm minunat. Totuși, anume vara fața noastră este supusă multor riscuri pentru că e perioada în care vrem să stăm la soare, să ne distrăm până târziu, să mâncăm tot ce am poftit...
La prima vedere ai putea spune că este o copilă inocentă și fină, însă în spatele ei se ascund numeroase obstacole, fizice și psihice, pe care le depășește. Doinița Țîmbalaru este studentă la Facultatea Securitate civilă și ordine publică (SCOP) la Academia “Ștefan cel...
Facebook
OK.RU

SUS