Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
24 noiembrie 2016
171
TalkForum// „Eram fericit când am pus mâna pe banii făcuți din munca mea”, Denis Luchița

„Am fost la grădniță, am fost la școală. Profesorii și colegii nu mă ignorau. Eram peste tot cu dânșii alături. De când merg la serviciu am un salariu. Eram fericit când am pus mâna, prima dată, pe banii făcuți din munca mea. 

În oraș nu e accesibil. La blocul meu nu e rampă, doar două șine. M-am dus la primărie și primarul mi-a spus că știe despre problema mea, dar nu a făcut nimic”, a spus Denis Luchița, la Talk Forum Autoreprezentare, ediția a doua. 

 

 

Comentarii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament...
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au...
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO...
Facebook
OK.RU

SUS