Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
11 ianuarie 2017
406
Vocea Tinerilor
Solicităm oferte pentru servicii de transport și chirie autovehicul

AO ”Centrul Media pentru Tineri” solicită oferte de servicii de transport  și chirie unitate de transport pentru activitățile  desfășurate pe parcursul  anului 2017.

 

Cerințe pentru  companii, persoane fizice care prestează servicii  de transport:

·        Experiență  de minim 3 ani în prestare de servicii de transport

·        Şoferi cu experienţă de minim 5 ani

·        Transport disponibil: mașină în stare tehnică bună cu cel puțin 5-7 locuri și  portbagaj încăpător.

Cerințe pentru servicii de închiriere unitate de transport

·        Unitate de transport (nu contează marca)  cu 5-7  locuri,  salon  și portbagaj încăpător,  care nu depășește  vechipe de peste 7 ani.

·        Stare tehnică  testată. Asigurare auto.  

·        Prețul ofertei trebuie să includă  asigurarea mașinii cu combustibil.

Oferta financiară în MDL, va include preţul brut per km în  raza  mun. Chisinău și înafara capitalei şi preț per oră de așteptare.  Oferta pentru închiriere auto va conține date despre autovehicul, preț per/km cu  asigurarea combustibilului. Așteptă ofertele până pe data de 25  ianuarie 2017.

Pentru informații suplimentare  vă rugăm să ne contacțati la tel. 067664465, email:youth.media.moldova@gmail.com.

Pesoana  de contact: Veronica Boboc, președinte AO CMT. 

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Asociația Obștească „Centrul Media pentru Tineri” solicită  ofertă pentru prestare de servicii IT din partea  companiilor sau a persoanelor fizice.  
Centrul Media pentru Tineri te invită să-ți petreci vacanța frumos și util. Îți place să publici fotografii din excursiile tale, dar nu știi dacă respecți vreo regulă? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate ai vrea să știi cum se realizează...
Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu ediția „Orientează-te profesional”, menită să ajute participantele în alegerea viitoarei cariere. În cadrul Ladies School ediția „Orientează-te profesional” ,...
Faci fotografii și te întrebi dacă sunt bune? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate te-ai gândit să-ți faci un vlog și ai nevoie de mai mult curaj? La Centrul Media pentru Tineri noi te ajutăm cu toate astea și chiar mai mult. Gratuit.
Tinerii nu se implică în politică, nu sunt activi în societate, nu au suficiente abilități de interpretare critică a faptelor și sunt interesați de rezolvarea problemelor economice - câteva dintre rezultatele studiului „Implicarea tinerilor pentru o schimbare socială...
AO „Centrul Media pentru Tineri”,  solicită oferte de prețuri pentru organizarea taberei  de vară „Media Camp 2017”, destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani,  în perioada 27 iunie – 1 iulie 2017.
Facebook
OK.RU

SUS