Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
13 septembrie 2016
318
Vocea Tinerilor
Premiul Media ADAMI – oportunitate pentru tinerii pasionați de Video

ADAMI este o competitie internațională pentru profesioniștii din domeniul media din țările Parteneriatului Estic. Scopul concursului este creșterea interesului mass-media în promovarea diversității culturale.

 

 

 

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să știe că există mai multe categorii la care se pot înscrie:

Categoria TV: Informații (non-ficțiune); Divertisment (ficțiune); Știri.

Categoria online: Site-uri web; Materiale video online.

ADAMI pentru tineri: Filme de la tinere talente.

Premiul Media ADAMI acceptă lucrări audiovizuale, care au fost difuzate la TV sau selectate la festivaluri de film. Înscrierile la concursul ADAMI Media PRIZE 2016 sunt acceptate până la 10 octombrie, 2016. Se pot înscrie participanți din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Ucraina, Moldova (nu se acceptă lucrările realizate/ difuzate în România).

 

De ce ar trebui tinerii să participe?

Fiecare lucrare va fi vizionată de către un juriu format din profesioniști media care reprezintă marile televiziuni din Europa. În caz de nominalizare, participanții vor fi invitați la ceremonia festivă de premiere de la Kiev, pe 24 noiembrie 2016. Acolo vor avea oportunitatea de a interacționa cu jurnaliști cu experiență și producători, și directori de televiziune. Nominanții sunt eligibili pentru a caștiga unul dintre cele șase premii în valoare de 2000 Euro, sau o bursă de o lună la ARTE din Strasbourg.

 

Cum te înregistrezi pentru concurs?

  1. Accesează adamimediaprize.eu
  2. Completează formularul de înregistrare
  3. Obține un număr de înregistrare
  4. Trimite formularul de înregistrare și încărcați materialele video.

La prima ediție a concursului ADAMI Media PRIZE 2016 a participat și producătorul emisiunii „ABRAZIV”, Eugeniu Popovici: 

„Participând la concurs mi-am făcut prieteni în alte țări și am fost la diferite petreceri. Tinerii ar trebui să participe pentru că e o bună oportunitate să vezi ce produc alții, să vorbești cu profesioniști din domeniu, să-ți prezinți filmul și să vorbești despre el”.

Concursul ADAMI a fost prezentat și tinerilor reporteri de la emisiunea ABRAZIV. 

Mai multe informații: www.adamimediaprize.eu

Prezentarea concursului pentru tinerii reporteri de la ABRAZIV

 

 

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Centrul Media pentru Tineri te invită să-ți petreci vacanța frumos și util. Îți place să publici fotografii din excursiile tale, dar nu știi dacă respecți vreo regulă? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate ai vrea să știi cum se realizează...
Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu ediția „Orientează-te profesional”, menită să ajute participantele în alegerea viitoarei cariere. În cadrul Ladies School ediția „Orientează-te profesional” ,...
Faci fotografii și te întrebi dacă sunt bune? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate te-ai gândit să-ți faci un vlog și ai nevoie de mai mult curaj? La Centrul Media pentru Tineri noi te ajutăm cu toate astea și chiar mai mult. Gratuit.
Tinerii nu se implică în politică, nu sunt activi în societate, nu au suficiente abilități de interpretare critică a faptelor și sunt interesați de rezolvarea problemelor economice - câteva dintre rezultatele studiului „Implicarea tinerilor pentru o schimbare socială...
AO „Centrul Media pentru Tineri”,  solicită oferte de prețuri pentru organizarea taberei  de vară „Media Camp 2017”, destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani,  în perioada 27 iunie – 1 iulie 2017.
„Diversitatea – șansa mea de a fi unic” este subiectul general al concursului media la care se pot înscrie toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, care vorbesc orice limbă. Același participant se poate...
Facebook
OK.RU

SUS