Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
27 octombrie 2016
246
Vocea Tinerilor
Premii pentru bunele practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități

La Chișinău se organizează a doua ediție a evenimentului „Gala RemarcAbilitatea 2016”, care are scopul de a promova  angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu nevoi speciale. 

 

 

Cu această ocazie se lansează un concurs deschis la care se pot înscrie companiile publice și private  din Moldova ce s-au remarcat prin bune practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități. De asemenea, companiile pot fi nominalizate de către reprezentanții agenților economici, parteneri, angajați sau beneficiari. 

Pentru înscrierea la concursul Gala RemarcAbilitatea 2016 companiile sau persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare, accesând una sau mai multe dintre categoriile de mai jos, pînă la data de 31 octombrie 2016, ora 18:00. 

-   Angajatorul remarcabil pentru întreprinderea măsurilor de acomodare rezonabilă a locului de muncă pentru persoanele cu dizabilități;

 Angajatorul remarcabil pentru angajarea persoanelor cu dizabilități prin angajarea asistată; 

 Angajatorul remarcabil pentru angajarea celor mai multe persoane cu dizabilități;

-  Angajatorul remarcabil pentru practicarea antreprenoriatului social.

Confidențialitatea informațiilor menționate în formulare este asigurată de către organizatori, care vor folosi datele doar cu scopul de jurizare de către experți și de premiere a companiilor. 

Angajatorii care urmează să fie premiați vor fi selectați de o comisie de experți, alcătuit din reprezentanții următoarelor  instituții:  Camera de Comerț Americană din Moldova, ANOFM, precum și „AO Reprezentanța IM Swedish Development Partner”.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei Angajatorilor Remarcabili 2016, ce va avea loc pe data de 01 decembrie 2016.

Gala RemarcAbilitatea 2016 este  lansată de A.O. Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități în parteneriat cu Ministerul  Muncii Protecțieie Sociale și Familiei, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și susținută de AO Reprezentanța IM Swedish Development Partner,  Întreprinderea Socială ”Floare de Cireș”, A.O. Asociația „MOTIVAȚIE”, Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD) și A.O. ”Centrul Media pentru Tineri”.

Persoana de contact - Cenușa Olga; Coordonatoare Relații Publice CAJPD

Tel/fax: 022 28 70 90, mobil: 068777446; Email: cenușaolga@gmail.com

 
Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Centrul Media pentru Tineri lansează ediția a doua „Media Camp”, tabără pentru tinerii interesați de jurnalism. Echipa de formatori de la CMT au pregătit ateliere media interactive, instruiri în social media cu specialiști de la DW Akademie (Germania), seri tematice și...
Cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, Centrul Național al Romilor din Moldova în parteneriat cu Amnesty International organizează un eveniment de teatru social în parcul Valea Morilor din Chișinău. 
Conserve, paste făinoase, cartofi prăjiți, sunt fruntașe în lista produselor alimentare consumate de către studenți. Din lipsă de timp sau pentru că au bani puțini, tinerii aleg să manânce produsele care le afectează sănătatea. Cum ar trebui să ne alimentăm corect aflăm de la...
De Dragobete - ziua îndrăgostiților la români, iubirea a plutit pe holul Facultăţii Jurnalism și Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USM. Stundenții au sărbătorit ziua dragostei organizând evenimentul „De Dragobete, iubim studențește”. 
Un Grup de Reflecție format din 49 de copii din 21 de regiuni ale țării au elaborat un raport în care reflectă viziunea copiilor despre modul în care sunt respectate prevederile Convenției privind Drepturile Copilului în Republica Moldova.
Pentru prima dată în Republica Moldova, Academia  Națională de Șah a organizat  o competiție la care au participat copii și adulți cu nevoi speciale. Prin acest eveniment, organizatorii și-au propus  să promoveze șahul și să ofere șanse egale de participare  pentru...
Facebook
OK.RU

SUS