Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
17 noiembrie 2016
281
Tânăr Voluntar
„Pictezi ceea ce ai pe suflet”, Snejana Taraburcă

Snejana învaţă la Liceul Teoretic cu profil artistic „Onisifor Ghibu”. Este o tânără talentată şi la cei 15 ani a ajuns deja la cea de-a 3-a expoziţie. Deşi este implicată în mai multe activităţi, Snejana găseşte timp pentru a veni la centrul de zi „Divertis”, în calitate de voluntar.

 

Asociaţia „AVE Copiii” a hotărât să organizeze expoziţia personală a tinerei pictorițe Snejana Taraburcă în preajma Zilei Universale a Drepturilor Copilului (20 noiembrie).

Prin această acțiune, AO „AVE Copiii” vrea s-o ajute pe Snejana să-și adune bani pentru următoarele tablouri. Peste 100 de lucrări în creion, guaş, acuarelă şi ulei vor fi expuse până la 10 decembrie.

Expoziţia va fi inaugurată vineri, 18 noiembrie, ora 15.00, la sediul AO „AVE Copiii”, str. Constantin Stere 1, Chișinău.

 Video: Maxim Stratan

Tânăr Voluntar
Tânăr Voluntar
Comentarii
De Dragobete - ziua îndrăgostiților la români, iubirea a plutit pe holul Facultăţii Jurnalism și Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USM. Stundenții au sărbătorit ziua dragostei organizând evenimentul „De Dragobete, iubim studențește”. 
Un Grup de Reflecție format din 49 de copii din 21 de regiuni ale țării au elaborat un raport în care reflectă viziunea copiilor despre modul în care sunt respectate prevederile Convenției privind Drepturile Copilului în Republica Moldova.
Pentru prima dată în Republica Moldova, Academia  Națională de Șah a organizat  o competiție la care au participat copii și adulți cu nevoi speciale. Prin acest eveniment, organizatorii și-au propus  să promoveze șahul și să ofere șanse egale de participare  pentru...
13 zile de filmări, 25 de minute de mediu-metraj, peste 50 de oameni implicați, un an de pregătiri și multe emoții – despre filmul „Umbra” mi-a vorbit  Liviu Rotaru, tânăr regizor, actor, elev, om activ.
Sâmbătă seară tinerii din toată țara au participant la Gala Premiilor Media pentru Tineri 2016. Eveniment de totalizare pentru concursul tinerilor pasionați de video și de fotografie. Premierea a avut loc la Meteora unde tinerii au putut să-și admire lucrările într-o expoziție de...
În 2003 Centrul Media pentru Tineri își începea activitatea fiind susținut, în primul lui proiect, de către UNICEF Moldova. Au urmat sute de activități și zeci de parteneri care au încurajat dreptul la exprimare al copiilor și al tinerilor. UNICEF a susținut...
Facebook
OK.RU

SUS