Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
17 noiembrie 2016
450
Tânăr Voluntar
„Pictezi ceea ce ai pe suflet”, Snejana Taraburcă

Snejana învaţă la Liceul Teoretic cu profil artistic „Onisifor Ghibu”. Este o tânără talentată şi la cei 15 ani a ajuns deja la cea de-a 3-a expoziţie. Deşi este implicată în mai multe activităţi, Snejana găseşte timp pentru a veni la centrul de zi „Divertis”, în calitate de voluntar.

 

Asociaţia „AVE Copiii” a hotărât să organizeze expoziţia personală a tinerei pictorițe Snejana Taraburcă în preajma Zilei Universale a Drepturilor Copilului (20 noiembrie).

Prin această acțiune, AO „AVE Copiii” vrea s-o ajute pe Snejana să-și adune bani pentru următoarele tablouri. Peste 100 de lucrări în creion, guaş, acuarelă şi ulei vor fi expuse până la 10 decembrie.

Expoziţia va fi inaugurată vineri, 18 noiembrie, ora 15.00, la sediul AO „AVE Copiii”, str. Constantin Stere 1, Chișinău.

 Video: Maxim Stratan

Tânăr Voluntar
Tânăr Voluntar
Comentarii
Centrul Media pentru Tineri lansează ediția a doua „Media Camp”, tabără pentru tinerii interesați de jurnalism. Echipa de formatori de la CMT au pregătit ateliere media interactive, instruiri în social media cu specialiști de la DW Akademie (Germania), seri tematice și...
Cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, Centrul Național al Romilor din Moldova în parteneriat cu Amnesty International organizează un eveniment de teatru social în parcul Valea Morilor din Chișinău. 
Conserve, paste făinoase, cartofi prăjiți, sunt fruntașe în lista produselor alimentare consumate de către studenți. Din lipsă de timp sau pentru că au bani puțini, tinerii aleg să manânce produsele care le afectează sănătatea. Cum ar trebui să ne alimentăm corect aflăm de la...
De Dragobete - ziua îndrăgostiților la români, iubirea a plutit pe holul Facultăţii Jurnalism și Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USM. Stundenții au sărbătorit ziua dragostei organizând evenimentul „De Dragobete, iubim studențește”. 
Un Grup de Reflecție format din 49 de copii din 21 de regiuni ale țării au elaborat un raport în care reflectă viziunea copiilor despre modul în care sunt respectate prevederile Convenției privind Drepturile Copilului în Republica Moldova.
Pentru prima dată în Republica Moldova, Academia  Națională de Șah a organizat  o competiție la care au participat copii și adulți cu nevoi speciale. Prin acest eveniment, organizatorii și-au propus  să promoveze șahul și să ofere șanse egale de participare  pentru...
Facebook
OK.RU

SUS