Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
14 ianuarie 2016
570
Instruire// MediaLab își așteaptă participanții

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani sunt invitați să se înscrie la MediaLab - laborator de instruiri media pentru tineri. Timp de o lună, participanții vor învăța să filmeze și să-și monteze un film de un minut, vor afla regulile de bază ale fotografiei și câteva din secretele presei on-line.

 

În vara anului 2015, Maria-Elena Dudca a fost una dintre participante la cea de a doua ediție MediaLab. Într-un material pentru voceatinerilor.md ea spunea: „Centrul Media iți oferă oportunitatea de a fi voluntar. Cine știe, în viitor poți să-ți faci și o meserie din asta. Proiectele CMT au deschis ușile pentru mulți jurnaliști.”

AO Centrul Media pentru Tineri a avut și alte proiecte prin care a susținut vocea tinerilor și dreptul lor la creare și exprimare:Cu siguranță nu există doar un motiv de a veni la Centrul Media pentru Tineri. Acest centru a fost pentru mine o trambulină enormă care m-a aruncat la un nou nivel. Cu mult mai multe cunoștințe în anumite domenii în care acum ma specializez. Din acest motiv, încurajez toți tinerii care doresc să facă un salt la fel ca mine, să mearga la Centrul Media pentru Tineri. Nu veți regreta!”, a menționat Adrian Pleșca, care a participat la unul dintre proiectele CMT. 

 La această ediție de MediaLab vei găsi:

* Tehnici de filmare și de montare video – la MediaLab vei învăța să lucrezi cu o cameră video, să creezi propriul filmuleț și să transmiți mesaje.

* Social Media -  vei descoperi peste 10 aplicații on-line care te va ajuta să-ți promovezi ideile prin fotografii, prin filmulețe video și audio;

* Jurnalism TV – vei avea posibilitatea să mergi în teren cu echipa de producție a emisiunii TV Abraziv, difuzată la Moldova 1 și să înveți multe lucruri din lumea reporteriei TV.

Pentru a fi participant MediaLab trebuie să expediazi scrisoarea ta până la 1 februarie, 2016, la adresa: laborator.media@gmail.com. Transmite mesajul de motivare și lasă un număr de telefon pentru a fi contactat.

Cursurile sunt gratuite. Timp de o lună, în fiecare sâmbătă.

Informații suplimentare la numărul de telefon: (022) 73 14 52 sau 068 862 664.

 

Comentarii
În zilele de 21 și 22 iulie, tinerii autoreprezentanți din Hâncești au fost implicați în cadrul unui training de comunicare și promovare în spațiul public, desfășurat de echipa Centrului Media pentru Tineri.
Pentru unii tineri, școlile profesională reprezintă o opțiune – „în cazul în care nu voi fi admis acolo unde vreau”. Alți tineri aleg cu entuziasm educația vocațională și își construiesc o carieră în domenii precum marochinăria, croitoria, panificația,...
Facebook
OK.RU

SUS