Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
13 iulie 2017
232
Înscrie-te și vorbește oamenilor despre tine la Talk Forum (autoreprezentare)

Centrul Media pentru Tineri organizează cea de-a treia ediție Talk Forum Autoreprezentare – discursuri motivaționale ale tinerilor cu nevoi speciale. Dacă ai între 15 și 35 de ani, vrei să te exprimi, îți place să-i inspiri pe alții și ai lucruri de rostit, te așteptăm la Talk Forum Autoreprezentare.

Evenimentul va fi organizat sâmbătă, 18 noiembrie 2017, la Chișinău, într-o sală accesibilă tuturor.

Tinerii selectați vor fi asistați la structurarea discursurilor. Subiectele vor fi alese de către participanți(te), cu susținerea organizatorilor.

Vor fi selectați 6-7 vorbitori din diferite regiuni ale țării.

Costurile de transport și alimentare vor fi asigurate de către organizatori. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Data limită de înscriere: 10 septembrie, 2017

Formular de înscriere: http://bit.ly/2ti39xZ.

Pentru alte informații scrieți-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/centrul.media.pentru.tineri/?fref=ts

Așa a fost la Talk Forum Autoreprezentare 2016:

Talk Forum Autoreprezentare este organizat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu participarea organizațiilor partenere, cu susținerea IM Swedish Development Partner. 

Comentarii
La Călărași s-a desfășurat evenimentul bazat pe discuții „Rolul părinților în angajarea tinerilor cu dizabilități”. La întâlnire au participat reprezentanți de la Primăria Călărași, reprezentanți de la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași,...
Centrul Media pentru Tineri lansează ediția a doua „Media Camp”, tabără pentru tinerii interesați de jurnalism. Echipa de formatori de la CMT au pregătit ateliere media interactive, instruiri în social media cu specialiști de la DW Akademie (Germania), seri tematice și...
Cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, Centrul Național al Romilor din Moldova în parteneriat cu Amnesty International organizează un eveniment de teatru social în parcul Valea Morilor din Chișinău. 
Conserve, paste făinoase, cartofi prăjiți, sunt fruntașe în lista produselor alimentare consumate de către studenți. Din lipsă de timp sau pentru că au bani puțini, tinerii aleg să manânce produsele care le afectează sănătatea. Cum ar trebui să ne alimentăm corect aflăm de la...
De Dragobete - ziua îndrăgostiților la români, iubirea a plutit pe holul Facultăţii Jurnalism și Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USM. Stundenții au sărbătorit ziua dragostei organizând evenimentul „De Dragobete, iubim studențește”. 
Un Grup de Reflecție format din 49 de copii din 21 de regiuni ale țării au elaborat un raport în care reflectă viziunea copiilor despre modul în care sunt respectate prevederile Convenției privind Drepturile Copilului în Republica Moldova.
Facebook
OK.RU

SUS