Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
29 noiembrie 2016
322
Iată cine face parte din juriul concursului Premiul Media pentru Tineri 2016

Cel mai important element care face concursul să fie concurs este juriul. Oamenii care dau note, care analizează și verifică aplicanții, oamenii care decid cine sunt câștigătorii.

Premiul Media pentru Tineri este un concurs de video și fotografie, din acest motiv, membrii juriului au fost aleși oameni din domeniu, oameni care vor putea să aprecieze echidistant operele de artă ale participanților.

Pentru fiecare secțiune (foto și video) membrii juriului au fost aleși separat, iată cine sunt ei și ce mesaj au ei pentru participanți.

Secțiunea foto:

Veronica Boboc - directoare AO „Centrul Media pentru Tineri”

Concursurile au rolul să crească aripi și să inspire.

Igor Guzun - scriitor, directorul agenției „URMA ta”

Asemenea concursuri pot fi bune ocazii de a testa dacă asta îți place atât de mult încât vrei să-ți faci o profesie din asta mai departe, ori lași fotografia să rămână un hobby. Orice ai alege,vei câștiga. Și acest concurs de fotografie poate fi o explorare a propriilor abilități și viziuni, a propriului eu și a reacției celorlalți față de ceea ce faci.

 

 Alex Lebedev - jurnalist, fondator www.diez.md 

Eu cred că aceste concursuri mereu au fost un stimul pentru tineri, pentru unii de a face lucruri care credeau că nu le vor face, pentru alții pentru a se întrece cu alții, iar unii pentru a-și face lucrurile văzute. Și oricare ar fi așteptările de la concurs, faptul că persoanele se implică, dă speranța că această abilitate îi va ajuta să se implice în lucruri mai mari în viitor. 

Mila Corlăteanu - Deutsche Welle Akademie în Moldova

Cred ca astfel de concursuri îi permit tinerilor să folosească la maxim creativitatea și ii oferă posibilitatea să redea prin imagini și video-uri gândurile lor. 

Secțiunea video:

Igor Cobileanski - regizor și scenarist la Brio Film Production

 

 

Valentina Iusuphodjaev - producător la Brio Film Production

Provocare, șansă, socializare, poate chiar o testare a propriilor capacitați sau ambiții - e oferta „premium” al oricărui concurs, nu?

 

Eugeniu Popovici - redactor TV la Moldova 1

Este important pentru tineri să participe la concursuri, în așa fel verifică ce pot face, văd ce fac alții și își antrenează imaginația, indifferent dacă iau premiul ei sunt câștigători pentru că au făcut și nu au ales să nu facă.

 

Tanea Ețco - jurnalistă Radio Europa Liberă 

Cuvintele de laudă și aprecirea nu am auzit să aibă efecte adverse. Cu toate astea, s-ar părea că noi prea rar facem uz de ele. Dar e atât de simplu. Și sănătos ;) Cred că inclusiv din acest motiv sunt necesare cât mai multe astfel de concursuri. Să spunem și să le arătăm.

Comentarii
Asociația Obștească „Centrul Media pentru Tineri” solicită  ofertă pentru prestare de servicii IT din partea  companiilor sau a persoanelor fizice.  
Centrul Media pentru Tineri te invită să-ți petreci vacanța frumos și util. Îți place să publici fotografii din excursiile tale, dar nu știi dacă respecți vreo regulă? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate ai vrea să știi cum se realizează...
Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu ediția „Orientează-te profesional”, menită să ajute participantele în alegerea viitoarei cariere. În cadrul Ladies School ediția „Orientează-te profesional” ,...
Faci fotografii și te întrebi dacă sunt bune? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate te-ai gândit să-ți faci un vlog și ai nevoie de mai mult curaj? La Centrul Media pentru Tineri noi te ajutăm cu toate astea și chiar mai mult. Gratuit.
Tinerii nu se implică în politică, nu sunt activi în societate, nu au suficiente abilități de interpretare critică a faptelor și sunt interesați de rezolvarea problemelor economice - câteva dintre rezultatele studiului „Implicarea tinerilor pentru o schimbare socială...
AO „Centrul Media pentru Tineri”,  solicită oferte de prețuri pentru organizarea taberei  de vară „Media Camp 2017”, destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani,  în perioada 27 iunie – 1 iulie 2017.
Facebook
OK.RU

SUS