Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
27 octombrie 2016
345
Vocea Tinerilor
Fotografiază! Filmează! Participă la Plural + Moldova

A fost lansat concursul Plural+ Moldova 2016 - concurs foto și video pentru tineri de la 9 la 25 de ani, ce le oferă oportunitatea de a se exprima cu privire la mirație și diversitate. Participanții pot prezenta un reportaj foto, alcătuit din 3 fotografii (cel mult) și/sau un video spot, ce descrie ideile participanților despre integrarea, identitatea, diversitatea, drepturile omului și incluziunea socială a migranților din întreaga lume, precum și despre impactul migrației asupra oamenilor, inclusiv a copiilor.

Organizatorii și juriul va acorda premii pentru primele 3 fotografii și 3 video înregistări calificate în fiecare din cele două grupe de vîrstă – de la 9 pîna la 15 ani, și de la 16 pîna la 25 de ani.

Dosarele de participare trebuie să fie trimise până pe 18 noiembrie 2016, ora 12:00. Orice film primit după data limită nu va fi luat în considerație de organizatorii concursului.


Participanții la concurs sunt invitați să-și expedieze lucrările prin:
A. Poșta electronică la adresa pluralmoldova@iom.int:
Pachetul de participare trebuie să includă următoarele:
a) formularul de participare completat, semnat și scanat (PDF sau JPG), precum și contrasemnat de unul dintre părinți, tutore, pedagog sau adult responsabil, în cazul în care candidatul este minor după legea țării de reședință;
b) fotografiile în format JPEG (cu volum pînă la 10 MB) sau link la site de file hosting (dropbox.com, WeTransfer, Google Drive, etc) de unde se pot descărca fotografiile. Fotografiile trebuie să fie etichetate și numerotate, să conțină numele fotografului și să dispună de o legendă cu referințe. Pentru a înainta înregistrarea video trimiteți link la site de file hosting (dropbox.com, WeTransfer, Google Drive, etc) de unde aceasta poate fi descărcată.


B. Prin poștă la adresa:
Expediați formularul de participare și fotografiile la următoarea adresă cu mențiunea „Pentru concursul PLURAL+ MOLDOVA 2016”:
Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova
str. Ciuflea 36/1,
MD-2001, Chișinău,
Republica Moldova

Pachetul de participare trebuie să includă următoarele:
a) formularul de participare completat și semnat precum și contrasemnat de unul dintre părinți, tutore, pedagog sau adult responsabil, în cazul în care candidatul este minor după legea țării de reședință;
b) un CD/USB cu maxim 3 fotografii care sunt transmise pentru examinare. Acestea trebuie să fie etichetate și numerotate, să conțină numele fotografului și să dispună de o legendă cu referințe. Sau un DVD/USB care va conține înregistrarea video.

Cîștigătorii vor fi anunțați în mod oficial la Gala de Premiere PLURAL+ MOLDOVA 2016, care va avea loc la Chișinău, pe 16 decembrie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Migranților.

Formularul de participare, Regulamentul concursului și răspunsuri la Întrebări frecvente (FAQ) pot fi descărcate la următorul link:https://drive.google.com/drive/folders/0B_MTkagw4qRoQUVnM2VEd29sdHM?usp=sharing

Pagina de facebook a concursului: AICI

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Asociația Obștească „Centrul Media pentru Tineri” solicită  ofertă pentru prestare de servicii IT din partea  companiilor sau a persoanelor fizice.  
Centrul Media pentru Tineri te invită să-ți petreci vacanța frumos și util. Îți place să publici fotografii din excursiile tale, dar nu știi dacă respecți vreo regulă? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate ai vrea să știi cum se realizează...
Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu ediția „Orientează-te profesional”, menită să ajute participantele în alegerea viitoarei cariere. În cadrul Ladies School ediția „Orientează-te profesional” ,...
Faci fotografii și te întrebi dacă sunt bune? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate te-ai gândit să-ți faci un vlog și ai nevoie de mai mult curaj? La Centrul Media pentru Tineri noi te ajutăm cu toate astea și chiar mai mult. Gratuit.
Tinerii nu se implică în politică, nu sunt activi în societate, nu au suficiente abilități de interpretare critică a faptelor și sunt interesați de rezolvarea problemelor economice - câteva dintre rezultatele studiului „Implicarea tinerilor pentru o schimbare socială...
AO „Centrul Media pentru Tineri”,  solicită oferte de prețuri pentru organizarea taberei  de vară „Media Camp 2017”, destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani,  în perioada 27 iunie – 1 iulie 2017.
Facebook
OK.RU

SUS