Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
20 iulie 2016
3734
Filmează, fotografiază și Centrul Media te premiază

O fotografie poate vorbi și ea înlocuiește o mie de cuvinte. Un video de un minut poate reprezenta istoria de viață a unui om. Impactul lor poate să schimbe o atitudine, iar pentru o problemă se poate găsi o soluție. Tu poți fi acela care o aduce, participând la Premiul Media pentru Tineri.

Poți să faci materialele cu un aparat de filmat/fotografiat sau cu telefonul mobil. Arată-ne istoria ta de viață, istoria prietenilor tăi. Poți să faci o serie de fotografii cu locurile unde ai copilărit sau să ne arăți în imagini portretul bunicului tău de la care ai învățat multe.

Realizează un produs video (1-5 min) sau 2-5 fotografii și fă-ți gândurile auzite. Citește regulamentul concursului, descarcă formularul de aplicare și expediază dosarul tău (formular + produs media) pe adresa premiul.media@gmail.com.

 

În concurs se pot înscrie tinerii care au vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani. Produsele trebuie să fie realizate în perioada martie - octombrie, 2016.

 

Centrul Media pentru Tineri va premia participanții cu cele mai originale materiale cu 1000, cu 2000 și cu 3000 de lei, în funcție de locul ocupat. Data - limită de expediere a dosarelor: 30 octombrie, 2016.

Pentru alte informații telefonează sau scrie mesaje către:

premiul.media@gmail.com

www.voceatinerilor.md/ 

hwww.facebook.com/centrul.media.pentru.tineri

GSM: 067664465, 068049220

Tel./fax: 022 731452

Comentarii
Asociația Obștească „Centrul Media pentru Tineri” solicită  ofertă pentru prestare de servicii IT din partea  companiilor sau a persoanelor fizice.  
Centrul Media pentru Tineri te invită să-ți petreci vacanța frumos și util. Îți place să publici fotografii din excursiile tale, dar nu știi dacă respecți vreo regulă? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate ai vrea să știi cum se realizează...
Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu ediția „Orientează-te profesional”, menită să ajute participantele în alegerea viitoarei cariere. În cadrul Ladies School ediția „Orientează-te profesional” ,...
Faci fotografii și te întrebi dacă sunt bune? Îți place să filmezi, dar nu are cine-ți oferi câteva sfaturi? Poate te-ai gândit să-ți faci un vlog și ai nevoie de mai mult curaj? La Centrul Media pentru Tineri noi te ajutăm cu toate astea și chiar mai mult. Gratuit.
Tinerii nu se implică în politică, nu sunt activi în societate, nu au suficiente abilități de interpretare critică a faptelor și sunt interesați de rezolvarea problemelor economice - câteva dintre rezultatele studiului „Implicarea tinerilor pentru o schimbare socială...
AO „Centrul Media pentru Tineri”,  solicită oferte de prețuri pentru organizarea taberei  de vară „Media Camp 2017”, destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani,  în perioada 27 iunie – 1 iulie 2017.
Facebook
OK.RU

SUS