Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
22 decembrie 2016
232
Vocea Tinerilor
De la copii pentru alți copii – cadouri deosebite de Crăciun

Doriți să oferiți un cadou deosebit de Crăciun? Puteți cumpăra o cutie din lemn ornamentată, o felicitare hand made sau un tablou, toate confecționate de un grup de copii care vor să-și vândă lucrările și să ajute alți copii. Banii adunați de micii artiști vor fi oferiți unor copii cu nevoi speciale care au nevoie de proteze și reabilitări în Italia.

Obiectele ce vor fi expuse spre vânzare au fost create în luna noiembrie și decembrie, iar pentru crearea lor au fost utilizate materiale biodegradabile – jucării din hârtie pentru brad, felicitări din carton și cutii din lemn, ornamentate conform tehnicii decupajului.

În realizarea lucrărilor, copiii au fost ghidați de câțiva profesioniști și de către părinții lor. Pentru că unii dintre participanți au nevoi speciale ce îi fac mai timizi, atelierele de creație au dezvoltat copiilor abilități de comunicare și de lucru în echipă.
 

Proiectul a fost inițiat de AO ABC – acorduri, binefacere, cooperare Moldova și implimentat  cu  suportul Biroului pentru Relații cu Diaspora. În realizarea proiectului s-au implicat mai multe organizații, printre care Centrul Media pentru Tineri, Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea din Moldova, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional al Republicii Moldova în domeniul migrației și dezvoltării”.

Pentru a afla informații despre târgul cadourilor de Crăciun, urmăriți pagina de Facebook sau site-ul organizației AO ABC – acorduri, binefacere, cooperare Moldova. 

 

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Este activ pe rețelele de socializare, face sport, studiază și încearcă să modifice infrastructura orașului în care trăiește. Nicu este student la Colegiul de Construcții din Hîncești, are un loc de muncă la organizația „Pasărea Albastră”, iar recent a intrat...
Este studentă în anul I la USM, facultatea Relații Internaționale Științe Politice și Administrative, președintă pentru Sectorul Botanica la Serviciu Pentru Pace, și voluntară activă. Felicia Baraghin - tânăra care motivează prin ambiţie, caracter şi perseverenţă.
În această vara Centrul Media pentru Tineri organizează cea de-a doua ediție Media Camp - tabara de vară în care tinerii învață ce este educația mediatică, care este influența rețelelor de socializare, ce impact pot avea imaginile foto și video. 
Cu ocazia aniversării a 20-ea de la constituire, Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs național de texte (eseuri, poezii), imagini (fotografii, desene, caricaturi) și filme (filme video, animaţii) cu tema: „Importanța presei independente pentru dezvoltarea democratică a...
Cunoaștem bine că fața este cartea noastră de vizită și odata cu sosirea verii dorim să arătăm minunat. Totuși, anume vara fața noastră este supusă multor riscuri pentru că e perioada în care vrem să stăm la soare, să ne distrăm până târziu, să mâncăm tot ce am poftit...
La prima vedere ai putea spune că este o copilă inocentă și fină, însă în spatele ei se ascund numeroase obstacole, fizice și psihice, pe care le depășește. Doinița Țîmbalaru este studentă la Facultatea Securitate civilă și ordine publică (SCOP) la Academia “Ștefan cel...
Facebook
OK.RU

SUS