Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
22 decembrie 2016
173
Vocea Tinerilor
De la copii pentru alți copii – cadouri deosebite de Crăciun

Doriți să oferiți un cadou deosebit de Crăciun? Puteți cumpăra o cutie din lemn ornamentată, o felicitare hand made sau un tablou, toate confecționate de un grup de copii care vor să-și vândă lucrările și să ajute alți copii. Banii adunați de micii artiști vor fi oferiți unor copii cu nevoi speciale care au nevoie de proteze și reabilitări în Italia.

Obiectele ce vor fi expuse spre vânzare au fost create în luna noiembrie și decembrie, iar pentru crearea lor au fost utilizate materiale biodegradabile – jucării din hârtie pentru brad, felicitări din carton și cutii din lemn, ornamentate conform tehnicii decupajului.

În realizarea lucrărilor, copiii au fost ghidați de câțiva profesioniști și de către părinții lor. Pentru că unii dintre participanți au nevoi speciale ce îi fac mai timizi, atelierele de creație au dezvoltat copiilor abilități de comunicare și de lucru în echipă.
 

Proiectul a fost inițiat de AO ABC – acorduri, binefacere, cooperare Moldova și implimentat  cu  suportul Biroului pentru Relații cu Diaspora. În realizarea proiectului s-au implicat mai multe organizații, printre care Centrul Media pentru Tineri, Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea din Moldova, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional al Republicii Moldova în domeniul migrației și dezvoltării”.

Pentru a afla informații despre târgul cadourilor de Crăciun, urmăriți pagina de Facebook sau site-ul organizației AO ABC – acorduri, binefacere, cooperare Moldova. 

 

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament...
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au...
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO...
Facebook
OK.RU

SUS