Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
26 decembrie 2016
204
Tânăr Voluntar
„Ascultă-mă! Am şi eu ceva de spus” – au zis tinerii din toată țara

În premieră, Keystone Moldova a organizat o reuniune a membrilor grupurilor de autoreprezentanți, persoane cu nevoi speciale, de pe întreg teritoriul țării, cu scopul de a face cunoscute activitățile și succesele tinerilor autoreprezentanți, realizate în comunitățile din care provin.

În cadrul întrunirii a fost creată și prima rețea națională a autoreprezentanților care va activa în vederea promovării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi prin prisma Legii nr. 60 din 30.03.2012, privind incluziunea persoanelor cu dizabilități.

Prin această rețea membrii grupurilor de autoreprezentanţii îşi vor uni eforturile, vor face schimb de idei şi experienţe de lucru în domeniul promovării şi protejării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi, vor planifica şi vor realiza acţiuni comune pentru a avea un impact mai mare asupra calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi la nivel de ţară și vor lupta pentru a-şi face vocea auzită.

La conferința națională au participat și tinerii autoreprezentanți din Hâncești:

„Membrii grupului de autoreprezentanți Hîncești aduc mulțumiri domnului Igor Meriacre, director al asociației Motivație din Moldova, și mentorului tinerilor din Hîncești pentru contribuția și investiția făcută în creșterea și dezvoltarea grupului de Autoreprezentanți din Hîncești. Mulțumim și Keystone Moldova pentru colaborare și susținere, pentru invitația la această conferință”, a spus Nicolae Mironov, membru al grupui de autoreprezentanți din Hâncești.

 Evenimentul a fost mediatizat de Radio Chisinau: http://radiochisinau.md/keystone-moldova-va-promova-drepturile-persoanelor-cu-dizabilitati---43061.html

Autor: Iuliana Tabacari, Hâncești. 

Tânăr Voluntar
Tânăr Voluntar
Comentarii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament...
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au...
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO...
Facebook
OK.RU

SUS