Centrul Media pentru Tineri  
Facem auzită Vocea Copiilor și a Tinerilor!
Centrul Media pentru Tineri
13 martie 2017
216
Vocea Tinerilor
Angajăm coordonator pentru emisiunea „Abraziv”

Suntem interesați să angajăm o persoană care-și face studiile la universitate, dispusă să muncească inclusiv pe parcursul verii. Program part-time.

Criterii de selectare:

  • Cunoașterea normelor gramaticale ale limbii române;
  • Interes pentru video și social media;
  • Pasiune pentru scrierea materialelor media.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să expediați CV-ul și o scrisoare de intenție pe adresa youth.media.moldova@gmail.com. Mesajul va avea titlul „coordonator Abraziv”.

Concursul de angajare se desfășoară în perioada 13 martie – 17 martie, 2017.

Pentru alte informații:

Facebook - AO Centrul Media pentru Tineri;

Telefon - 067 664 465.

Vocea Tinerilor
Vocea Tinerilor
Comentarii
Tânăr pasionat de fotografie, Viorel Belinschii, este artistul care a învățat să „surprindă emoțiile” cu măiestrie. Învață regie, organizează ședințe foto, iar succesul l-a obținut prin muncă și prin plăcerea de a transmite ineditul focusat prin obiectiv.
Concursul reprezintă o inițiativă a Asociației „Lumina cunoașterii” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala R. Moldova (AGIRoMd). Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament...
Spune că a muncit mult de când era mic. Azi are afaceri pe care le coordonează, un proiect de caritate și multe planuri prin care vrea să schimbe lucrurile din jurul lui. 
Un concurs de oratorie a fost organizat la liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Dubăsari. După ce tinerii interesați de discursuri au fost instruiți de un trainer recomandat de Centrul Media pentru Tineri din Chișinău, aceștia au trecut de alte trei etape de formare, unde și-au...
Doina Losețchi este mama unei fetițe diagnosticate cu sindromul Rett, care își dorește să deschidă în Chișinău un centru de terapie cu animale. Ideea i-a venit după ce copilul ei, care nu permitea să fie îmbrățișat, l-a cuprins pe câinele Willy, patrupedul de la AO...
Acum câteva săptămâni se ferea să dea prea multe informații despre film și alimenta curiozitatea publicului cum știa mai bine. Mediumetrajul a fost lansat, iar Liviu Rotaru, tânărul regizor de 17 ani, revine cu impresii și cu „Umbra” în variantă on-line. 
Facebook
OK.RU

SUS